h

Sta-verbod voor Hugo

9 april 2004

Sta-verbod voor Hugo

Ingezonden brief aan burgemeester en wethouder.

Geachte heer Marijnen.

Graag vraag ik uw oordeel over het "sta-verbod" dat mij ten deel is gevallen tijdens de commissie vergadering van de commissie ruimte van afgelopen donderdag.

Dit verbod is mij opgelegd door de voorzitter van de commissie mevrouw Henken. Op grond van welk artikel uit het commissie reglement zij mij het staande luisteren verbood kon zij mij helaas niet zeggen. Omdat wethouder Dr. J.J. Pelle ons eveneens staande wenst toe te spreken dacht ik er goed aan te doen op gelijke hoogte zijn betogen aan te horen.

Het is geenszins mijn bedoeling om mij hierbij op een voetstuk te plaatsen, zoals mevrouw Henken geheel ten onrechte veronderstelde. Integendeel. Ik vind het eerder wat onbeleefd om te blijven zitten als Dr. Pelle ons staande toespreekt. Maar ik ben maar een gewone jongen en niet zo op de hoogte met de etiquette uit de kringen van Dr.Pelle. Het is mij wel opgevallen dat van alle wethouders die ik in deze en alle voorgaande periode heb mogen mee maken alleen Dr. Pelle de gewoonte heeft staande zijn colleges tot ons te richten. En omdat dat toch bijzonder is dacht ik dat ik ook maar moest gaan staan. Maar nogmaals ik ben natuurlijk maar een simpele volksvertegenwoordiger. Ik verzoek u mij daarbij dus te helpen wat nu toe doen.

Ik hecht zeer aan uw wijze oordeel over deze kwestie.
Rest mij nog u een vrolijke Pasen toe te wensen,

Met vriendelijke groeten,

Hugo Polderman

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier