h

Nieuws van de afdeling


29 maart 2022

SP Roosendaal organiseert thema avond rondom Oekraïne

Foto: SP

Naar aanleiding van de SP-actie STOP DE OORLOG organiseert SP Roosendaal donderdag 31 maart een thema avond rondom de oorlog in Oekraïne.

Lees verder
29 november 2020

Arbeidsmigranten zijn vaak te afhankelijk van arbeidsbureau

Foto: SP

ROOSENDAAL - Arbeidsmigranten zijn vaak veel te afhankelijk van hun werkgever. Die geeft ze niet alleen werk, maar ook vaak onderdak, vervoer en vertier. Als de arbeidsmigrant zijn baan verliest, is hij dikwijls alles kwijt. De gemeenteraad van Roosendaal vindt dat niet acceptabel en gaat er bij het kabinet op aandringen om de arbeids- en huurcontracten te ontkoppelen. Lees het volledige nieuwsbericht op de website van BN de Stem.

Lees verder
9 november 2020

SP Roosendaal voor een duurzame opbouw van een sociale samenleving

Foto: SP

Bij de behandeling van de begroting 2021 heeft de fractie van de SP zich uitgesproken voor duurzame opbouw van een sociale samenleving. Daarom wil de SP voorzichtig zijn met nu snel geld uitgeven, zoals het ophogen van de steun die al is toegezegd aan sportverenigingen. De fractie van de SP heeft aangegeven dat iedereen zijn steentje bij moet dragen. Iedereen wordt nu geraakt door de Corona en de gevolgen zijn nog niet goed te overzien, zeker niet op de langere termijn.

Lees verder
6 november 2020

SP stelt raadsvragen aan het college over woningtekorten

Foto: SP

ROOSENDAAL - De SP in Roosendaal is erg nieuwsgierig naar hoe het in de gemeente zit met het aantal koopwoningen voor starters en mensen met een kleine beurs. Namens de fractie van de SP in Roosendaal stelt Michael Beens: "Zoals we vaak kunnen vernemen in de media zijn er in verschillende gemeenten grote woningtekorten voor deze groep." Voor het volledige artikel bij ZuidWestTV klik hier.

Lees verder
28 april 2020

SP start actie tegen huurverhoging ‘0% is genoeg’

Foto: SP

Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur. En velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel gezinnen in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. De SP roept daarom alle huurbazen op om de huurverhoging te stoppen, want 0% is genoeg! Iedereen kan deze oproep steunen op sp.nl/stopdehuurverhoging.

Lees verder

Pagina's

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier