h

Nieuws van de afdeling


28 april 2020

SP start actie tegen huurverhoging ‘0% is genoeg’

Foto: SP

Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur. En velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel gezinnen in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. De SP roept daarom alle huurbazen op om de huurverhoging te stoppen, want 0% is genoeg! Iedereen kan deze oproep steunen op sp.nl/stopdehuurverhoging.

Lees verder
17 april 2020

SP meldpunt coronacrisis

Foto: SP

Mocht je werken in de zorg en je niet veilig voelen, meld dit bij het meldpunt Coronacrisis! Of kom je in de knel met het betalen van je woonlasten? Laat het de SP weten.

Lees verder
14 april 2020

Brief Gemeenteraad over Corona

Brief van de gemeenteraad aan de inwoners van Roosendaal over Corona.

Lees verder
27 maart 2020

Sluit de Kerncentrale in Doel

Foto: SP

Op 2 maart jl. vond in Bergen op Zoom een goed bezochte informatieavond plaats over de gevaren van de kerncentrale Doel. Op de bijeenkomst presenteerde schrijver/journalist Sonn Franken de bevindingen uit zijn jarenlange journalistieke onderzoek.

Lees verder
27 maart 2020

Dozendaal, de verdozing van Roosendaal

Foto: SP

Roosendaal haalt tegenwoordig het landelijke nieuws met ons vestigingsbeleid voor bedrijven. Zo stond in NRC Handelsblad van 4 maart een aardige column van journalist Freek Schravesande. Hij was op bezoek geweest bij de keet van Borchwerf 2, de organisatie die de kavels op dit bedrijventerrein verpatst, pardon verkoopt.

Lees verder

Pagina's

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier