h

Nieuws uit 2007

18 december 2007

Motie: Gift voedselbank Tussen Wal en Schip

De volgende motie is ingediend voor de gemeenteraad van donderdag a.s.

Lees verder
18 december 2007

SP actie voor kerstpaketten voor voedselbank "Tussen Wal en Schip" groot succes

De actie voor de voedselbank die de SP Roosendaal zaterdag 15 december gehouden heeft is een groot succes geworden. De klanten van Super de Boer Pollemans en Albert Heijn aan de Beethovenlaan waren bijzonder gul.

Lees verder
15 december 2007

BN DeStem: Actie SP voor voedsel- bank

Zaterdag 15 december 2007 - ROOSENDAAL - Uit onvrede over het gemeentelijk beleid, houdt de SP-fractie vandaag een actie voor de voedselbank. Bij twee supermarkten worden artikelen verkocht. Van de opbrengst maakt de SP voedselpakketten voor de deelnemers aan de voedselbank in Roosendaal.

Lees verder
12 december 2007

SP Roosendaal in actie voor de Voedselbank

Op zaterdag 15 december a.s. gaat de SP Roosendaal actie voeren om het bestaan van voedselbanken onder de aandacht te brengen.
Van 12.00 tot 20.00 uur wordt bij Super de Boer Pollemans aan de klanten gevraagd om 1 artikel te kopen voor de voedselbank en van 10.00 – 18.00 bij Albert Heijn aan de Beethovenlaan. Van de opbrengst maakt de SP kerstpakketten voor de deelnemers aan de Voedselbank.

Lees verder
25 november 2007

24-uurs vraag Mariahove

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent Mariahove hebben de fracties van de SP en het CDA de volgende vragen aan de wethouder.

Lees verder
25 november 2007

24-uurs vraag Voedselbank

Naar aanleiding van problematiek rond de voedselbank in Roosendaal hebben de SP en het CDA gezamelijk de volgende vraag aan de wethouder gesteld.

Lees verder

Pagina's

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier