h

Nieuws uit 2006

19 december 2006

Uitnodiging aan alle leden: Nieuwjaarsbijeenkomst

Bij deze worden alle leden van de SP in Roosendaal, Rucphen en Halderberge uitgenodigd voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de SP afdeling Roosendaal op vrijdag 5 januari 2007 om 20:00 in 't Trefpunt, Kade 4.

Lees verder
19 december 2006

Fractie SP weer op volle sterkte

De vrijgevallen raadszetel van de SP, die vacant is door het vertrek van fractievoorzitter Hugo Polderman naar de tweede kamer, zal bezet worden door de nummer vier op de kandidatenlijst, Kjell Hiep.

Lees verder
19 december 2006

Raadsfractie weer op volle sterkte na vertrek Hugo Polderman

De vrijgekomen raadszetel van de SP, die vacant is door het vertrek naar de Tweede Kamer van fractievoorzitter Hugo Polderman, zal bezet worden door de nummer vier op de kandidatenlijst, Kjell Hiep.

Lees verder
15 december 2006

ROOD vraagt mening over nieuwe dienstregeling

Maandagavond, 6 uur 's avonds, stationshal NS, Roosendaal. De 1e actie van SP Rood Roosendaal is een feit.
ROOD NS actie 1
Met een groepje van 8 man staan de ROOD-leden, gewapend in SP-hesjes en met pen en papier, klaar om interviews af te nemen bij de NS reiziger, om die te polsen naar de tevredenheid met de nieuwe dienstregeling.

Lees verder
4 december 2006

SP dient motie van afkeuring tegen het college in

De SP heeft tijdens de raadsvergadering van 30 november jl. een motie van afkeuring ingediend naar aanleiding van een onderzoek van de rekenkamer over het nakomen van toezegingen aan de raad.

Lees verder
1 december 2006

BN DeStem: Als nakomeling de kamer in

Op het moment dat de nieuwe leden van de Tweede Kamer gisteren werden geïnstalleerd, bleef er nog één stoel onbezet in Den Haag. - Hugo Polderman was gewoon aan het werk in Dordrecht. Maar het werd daar allesbehalve een normale werkdag. Eerst was hij als ouderenadviseur nog in gesprek met een cliënt. Een paar uur later nam hij met onmiddellijke ingang ontslag.

Lees verder

Pagina's

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier