h

Raadsfractie weer op volle sterkte na vertrek Hugo Polderman

19 december 2006

Raadsfractie weer op volle sterkte na vertrek Hugo Polderman

De vrijgekomen raadszetel van de SP, die vacant is door het vertrek naar de Tweede Kamer van fractievoorzitter Hugo Polderman, zal bezet worden door de nummer vier op de kandidatenlijst, Kjell Hiep.

Kjell is één van de oprichters van de jongerenafdeling van de SP afdeling Roosendaal en heeft zich de laatste maanden ingezet voor de komst van een poppodium voor de jeugd in Roosendaal. Kjell zal namens de SP zitting nemen in de commissie Ruimte.
De vacante positie van fractievoorzitter wordt vervuld door Peter den Hartog, die al lid is van de commissie Bestuur.

Het vertrek van Hugo Polderman heeft veel gevolgen voor de fractie. Dertig jaar ervaring in de SP en tien jaar ervaring in de gemeenteraad valt hiermee weg.
Met het afdelingsbestuur is afgesproken dat de nieuwe fractie een voorstel uit zal werken over organisatie van de fractie en steun die nodig is van leden in de vorm van bijvoorbeeld een steunfractie.

In BN/deStem van zaterdag 9 december werd beweerd dat de SP Roosendaal na het vertrek van Hugo onthoofd is. Het is aan de leden van de afdeling om duidelijk te maken dat dit niet het geval is. Dat geldt voor de acties die we voeren in Roosendaal, maar ook voor het werk in de gemeenteraad.

Hierbij het verzoek aan leden die op een of andere wijze de fractieleden willen ondersteunen om dit kenbaar te maken.
We zoeken in ieder geval ondersteuning bij de volgende voor de SP belangrijke thema’s: Sociaal beleid (wet werk en bijstand, wmo en armoedebeleid), Volkshuisvesting, verkeer en vervoer, gezondheidszorg en onderwijs.

Peter den Hartog

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier