h

Uitnodiging aan alle leden: Nieuwjaarsbijeenkomst

19 december 2006

Uitnodiging aan alle leden: Nieuwjaarsbijeenkomst

Bij deze worden alle leden van de SP in Roosendaal, Rucphen en Halderberge uitgenodigd voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de SP afdeling Roosendaal op vrijdag 5 januari 2007 om 20:00 in 't Trefpunt, Kade 4.

Het wordt een avond van afscheid nemen, maar ook van kennismaken.

VRIJDAG 5 JANUARI 2007
VANAF 20:00 UUR
'T TREFPUNT, KADE 4
Roosendaal

Tijdens de bijeenkomst zwaaien we Hugo Polderman uit die inmiddels geïnstalleerd is in de Tweede Kamer en maken we nader kennis met Kjel Hiep die de vrijgevallen plaats van Hugo in de gemeenteraad inneemt.

Het afscheid van Hugo wordt omlijst met de aanwezigheid van het prominente SP lid Remi Poppe, die van 1994 tot 1998 samen met Jan Marijnissen in de Tweede Kamer zat en daar kortgeleden weer terug gekeerd is.

De bijeenkomst heeft ook een feestelijk tintje, omdat we tijdens de receptie de SP jongerenafdeling van Roosendaal officieel oprichten. De kersverse coördinator van Rood Roosendaal Thijs Kleemans zal zichzelf en de overige actieve leden van Rood aan de leden voorstellen.

De muziek wordt verzorgd door de band de Gipsy Music

Ik hoop veel leden te treffen en daarbij te toasten op het voor de SP zo succesvolle jaar 2006 en vooruit te blikken naar 2007.

Iwan van Dijk
Voorzitter SP
Afdeling Roosendaal

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier