h

Nieuws uit 2019

20 december 2019

Afscheid SP raadslid Wendy Beens

Foto: SP

Aan alle leden van de SP in de gemeente Roosendaal wil ik laten weten dat ik heb besloten om te stoppen als gemeenteraadslid van Roosendaal en alle daaruit voortvloeiende functies en werkzaamheden neer te leggen.

Lees verder
14 december 2019

Antwoorden wethouder op vragen SP over warmtenet onvoldoende

Foto: SP

Afgelopen week hebben wij aan de wethouder vragen gesteld over de aanleg van het warmtenet in de westrand. Zo wilden wij te weten komen of het warmtenet wel een goed idee is en of iedereen die inspraak zou moeten hebben dat ook had.

Lees verder
4 december 2019

SP Roosendaal kritisch over plannen warmtenet

Foto: SP

Afgelopen september heeft de gemeente subsidie aangevraagd voor de aanleg van een hoofdleiding voor een warmtenet in de Westrand.
Bij dit warmtenet wordt restwarmte van een afvalverbranding gebruikt voor het verwarmen van uw huis. Maar, is een warmtenet wel een goed idee?

Lees verder
3 december 2019

Succes SP: meer zwemveiligheid en zwemvaardigheid

Foto: SP

De Tweede Kamer stemde dinsdag in met het voorstel van de SP voor het fors verbeteren van zwemveiligheid en zwemvaardigheid. Steeds meer mensen verdrinken jaarlijks en steeds minder mensen zijn zwemvaardig.
Lees hier het nieuwsbericht verder.

Lees verder
8 november 2019

Successen SP Roosendaal bij begroting 2020

Foto: SP

Donderdag 7 november werd de begroting 2020 van Roosendaal behandeld in de gemeenteraad. We staan er financieel goed voor in Roosendaal, dus kunnen we investeren in zaken die belangrijk zijn voor de mensen in onze gemeente.

Lees verder
24 oktober 2019

Dag van de Roosendaalse democratie

Foto: SP

Op woensdag 23 en op donderdag 24 oktober werd de dag van de Roosendaalse democratie gehouden in The Loods en Innovitapark.
Op de woensdagochtend kwamen basis-,kader- en mavoleerlingen van het Da Vinci College en van het Jan Tinbergen College kennis maken met politiek, democratie en debatteren! Op de donderdagochtend was het beurt aan havo- en vwoleerlingen van het Norbertus Gertrudis Lyceum en van het Jan Tinbergen College.

Lees verder

Pagina's

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier