h

Planning Commissie vergadering

31 januari 2006

Planning Commissie vergadering

Waarom de SP niet in de commissie vergadering is wordt hieronder uitgelegd.
Onze vertegenwoordiger in deze commissie had zich in tweeën moeten splitsen en dat gaat nu eenmaal niet.

De SP is boos op de andere partijen omdat die ondanks een al heel lang vastgestelde forum discussieavond over armoede op deze avond toch op deze zelfde avond een commissievergadering plande over o.a. RBC.
Al heel lang is deze discussie avond over het thema "Armoede is terug van nooit weggeweest" bekend en hebben we toezeggingen gedaan naar de organisatoren over onze aanwezigheid. Het is dan ronduit onfatsoenlijk om die toezegging niet waar te maken en naar een later ingeplande commissie vergadering te gaan.
Het is de keuze tussen de bespreking van twee liquiditeitsproblemen: Of die van RBC (het zwaarste agendapunt van deze commissie) of die van steeds meer gewone Roosendaalse burgers. De SP legt de prioriteit bij de problemen van de gewone mensen, en de lijsttrekker en fractie voorzitter gaat dus naar het armoede debat in Heerle.

Omdat de financiële situatie van RBC echter (ook) wel een politiek gevoelig onderwerp is heeft de SP zijn standpunt alvast per brief aan de andere leden van de commissie bestuur kenbaar gemaakt.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier