h

SP start campagne

17 januari 2006

SP start campagne

"Een beter Nederland begint HIER". Met deze slogan is de SP vandaag (zondag 15 januari) de verkiezingscampagne gestart, door deze boodschap meer dan levensgroot op te plakken op de enige officiële openbare plakzuil in Roosendaal.

Plakzuil3

De zuil staat bij het gemeentehuis. Dus de kreet is vrij letterlijk te nemen. De verkiezingscampagne gaat immers over de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de SP is het echter tevens een begin van een doorlopende campagne naar de landelijke verkiezingen die wat ons betreft niet snel genoeg kunnen komen. Maar het begint dus met de gemeenteraad. HIER dus.

Plakzuil1

Vandaar dat dit woord met koeienletters op de affiches staat. HIER, in Roosendaal, hier begint het bij het gemeentehuis. Vorige week nog protesteerde de SP tegen het vercommercialiseren van de campagne. De stelling van de SP was dat partijen ook eigen creativiteit moeten inbrengen in hun campagne. De SP wenst zich niet in het alleen commercieel bepaalde keurslijf te laten persen. Door de plakzuil meteen te gebruiken bewijst de partij het niet bij woorden alleen te willen laten.

Plakzuil2

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier