h

Campagne: Carnavalsoptocht

26 februari 2006

Campagne: Carnavalsoptocht

Op zaterdag 25 februari was het weer zover. De opening van het caraval in Roosendaal met de jaarlijkse carnavalsoptocht. Dit jaar was voor het eerst de SP actief tijdens de optocht. Met het uitdelen van warme tomatensoep, waren we voor velen een opwarmertje in de kou.

Bord

De SP'ers verzamelden zich rond het middaguur in de Damstraat om daar eerst nog wat te eten en te drinken, om vervolgens op pad te gaan. In de garage die we mochten gebruiken werd van alles klaargezet. De soep (natuurlijk), balonnen werden opgeblazen, en de omgeving werd bekleed met SP-uitingen.

SP aankleding

Toen begon de optocht, twee enthousiaste SP medewerkers zijn bijna continu in de weer met het inschenken en uitdelen van de tomatensoep.

Uitdelers

Niet alleen de mensen langs de kant van de optocht maar ook de mensen in de reclamekaravaan en de optocht zelf waren zeer geinteresseerd in onze soep en balonnen.

In de optocht

Uiteindelijk na een paar uur staan, contacten leggen en uitdelen zijn we als SP 80 liter soep, honderd balonnen en heel veel stickers armer. Maar wel een ervaring en een berg enthousiasme rijker. Dit was een zeer succesvolle middag, en zal zeker herhaald worden.

Meer foto's volgen nog

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier