h

Een dagje Tweede Kamer

27 juni 2006

Een dagje Tweede Kamer

Op uitnodiging van de fractie is er een uitnodiging gedaan naar alle actieve leden aanwezig op de kerngroepavond, ook in het inlegvel heeft deze uitnodiging gestaan.
Zo'n 30 mensen waren geïnteresseerd en met een club van 16 mensen stonden we te wachten op de bus bij het station.

De reis kon beginnen, iedereen had een leuk plekje gevonden in de bus er was genoeg plek. In Den Haag aangekomen was het nog een klus om binnen te komen.
Overal metaaldetectiepoortjes en röntgenapparaten voor de tassen en dan tot de conclusie komen dat we de verkeerde ingang hadden. Zo zijn we om het
complex gelopen met een aardige indruk hoe groot het is. Nu bij de goede ingang gekomen te zijn, konden we ons voegen bij de andere SP groepen die
ook een rondleiding kregen.

Al snel werden we opgehaald door Paulus Jansen (fractiemedewerker) om naar een ruimte te brengen voor ontvangst met koffie en broodjes.
Na een introductiefilm konden we aan de rondleiding beginnen. Al snel bleek dat elke deur beveiligd was en via intercom de doolhof van gangen en deuren onze route konden vervolgen. Na de rondleiding was het tijd voor een pauze buiten.

Na de pauze werd het tijd voor het interactieve gedeelte: Een discussie met een tweede kamerlid. Uitgenodigd was Fenna Vergeer.
Na een leuke discussie was het tijd om afscheid te nemen en de reis terug naar Roosendaal.

Een leuk dagje uit met mooi weer. Volgende keer hopen we met meer mensen te gaan, want zo'n dagje uit wil je gewoon niet missen.

Iwan van Dijk
Voorzitter

Later deze week volgen nog ingevoegde foto's, en volgende week zullen de foto's van het uitstapje te downloaden zijn.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier