h

BN DeStem: SP zoekt spoorhalte Rozelaar

3 augustus 2006

BN DeStem: SP zoekt spoorhalte Rozelaar

Donderdag 3 augustus 2006 - ROOSENDAAL – Waar ligt de spoorhalte Rozelaar? SP-raadslid Hugo Polderman wil het graag weten van wethouder Cees Lok.

Omwonenden van de Nieuwe Markt, maar ook de raadsleden kregen onlangs een fotoboekje over de ontwikkelingen van het plein. Tot zijn verbazing las Polderman daarin: ‘en mede door de komst van de extra halte voor de spoorlijn naar Antwerpen kreeg het centrum een impuls’.

Polderman draait al al heel wat jaren mee in het Roosendaalse en vraagt zich af of hij desondanks wat heeft gemist. „In de jaren zeventig was er inderdaad sprake van een tweede NS-station, zo ter hoogte van de Badhuisstraat, maar dat plan is nooit doorgegaan. Maar een wethouder binnenstad weet het allicht beter dan een simpel raadslid zoals ik. Dus misschien wil hij mij verklappen waar die extra halte ligt.“

Wethouder Lok is echter met vakantie en kon dus gisteren geen antwoord geven. Polderman heeft wel een vaag vermoeden hoe die vreemde zinsnede in het boekje terecht is gekomen.

„Waarschijnlijk hebben ze een pr-bureau van buitenaf in de hand genomen, en dat heeft niet goed opgelet. Denk ik.“

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier