h

Finale Feest

6 november 2006

Finale Feest

Zondag 5 november was het bij de SP groot feest voor de vrijwilligers van alle afdelingen. Dit was ook meteen het startsein voor de grote campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

En een groot feest was het. Van de afdeling Roosendaal waren we met 8 mensen aanwezig.
Er was een enorme tent geplaatst op de parkeerplaats van Burgers Zoo in Arnhem. De rode loper was uitgerold en iedereen werd door kandidaat kamerleden ontvangen met champagne als V.I.P.
Het programma werd gepresenteerd door Sjaak Bral en praatte zo de programmaonderdelen aan elkaar. Zo waren er de artiesten "Big black and Beautiful" Huub Stapel met een Quiz, U2nl met covers van de welbekende Ierse band en "Carmenian Gospel Singers".

2e Kamerleden Agnes Kant, Harry van Bommel, Jan de Wit, Huub Oosterhuis kwamen aan het woord met als afsluiting Jan Marijnissen.

Finalefeest

Ook konden wij allemaal Burgers Zoo in en ook dat was de moeite waard. De dierentuin werkt met thema's zoals Bush, de oceaan, de woestijn, Safari enz. Dit is zeker de moeite waard.

Iwan en ook ik zijn klaar voor de campagne en vele van ons staan klaar.
Wilt u ook meedoen in deze verkiezingsstrijd geef u dan op. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken. Zo alleen kunnen we de SP groot maken, PvdA links houden, VVD buiten houden en CDA geen kans meer geven voor een Balkenende 4.

Tot ziens bij u in de wijk.

Tineke

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier