h

Wie is Kjell Hiep

15 januari 2007

Wie is Kjell Hiep

Wie weet heeft u al een keer (onbewust) kennisgemaakt met ons nieuwe raadslid Kjell Hiep. Jarenlang heeft hij bij de fietsenstalling op het Roosendaalse station gewerkt. Sinds het vertrek van Hugo Polderman richting Den Haag kwam er een plaats vrij in de Roosendaalse Raad. Deze zetel is opgevuld door de jonge Roosendaler Kjell Hiep (25). In een vraaggesprek met Kjell heb ik het een en ander doorgesproken over wie Kjell is, wat hij wil bereiken en wat hij voor u gaat betekenen in de Raad.

Kjell HiepWie is Kjell
Om te beginnen ik ben 25 jaar, single. Op dit moment doe ik divers uitzendwerk. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding vakfotografie. Naast de SP zijn mijn hobby's fotografie, PC en in het weekend gezellig wat drinken in het café met vrienden.

Waarom SP?
Ik ben 4 jaar geleden lid geworden van de SP, sinds 2 jaar ben ik nu actief. De reden dat ik er destijds voor gekozen heb om SP-lid te worden is dat ik een socialer Nederland en Roosendaal wil. Daarnaast wilde ik meer politiek actief worden. Na het bestuderen van het partijprogramma wist ik het zeker dat de SP het beste bij mij paste.

Wat ga jij betekenen voor Roosendaal?
Belangrijke punten zijn meer sociale woningebouw en meer aandacht voor de mensen. Als voorbeeld hierbij kan ik noemen hoe er soms omgegaan wordt met burgerinitiatieven. Over burgerinitiatieven wordt door de gemeente Roosendaal vaak heel heel lichtzinnig gedacht. Als voorbeeld noem ik de bewoners van de Bergrand die een initiatief hebben ingediend bvoor meer verkeersdrempels om een veiligere situatie te creëren. Of neem bijvoorbeeld de onveiligheid van de Zundertseweg.
Wat ik ook wil voorkomen is dat er nog meer geld over de balk gesmeten wordt. Denk hier bijvoorbeeld aan RBC of aan Rosada.
Ook wil ik het politiek bewustzijn vergroten zowel onder jongeren als ouderen. Ik wil meer mensen politiek actief krijgen.

ROOD, jong in de SP
Kjell is sinds zijn beëdiging één van de 35 ROOD raadsleden in Nederland die een jonge frisse wind door de gemeenteraden laten waaien en de boel goed op kunnen schudden. Kjell gaat ook zeker onze pas opgerichte ROOD groep gebruiken als voelsprieten voor het raadswerk. Concreet wat hij op dit moment voor jongeren wil betekenen is een geschikte plek vinden voor het Jan Tinbergen College en een degelijk poppodium waar ruimte is voor zowel de grotere acts als regionale bands die zodoende een podium hebben.

Tot slot!
De komende 3,5 jaar sta ik voor u klaar. De komende 3,5 jaar wil ik me hard maken voor een sterker en socialer Roosendaal!

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier