h

SParty

22 februari 2007

SParty

De meeste partijen geven een feestje op de avond van de verkiezingen. Zo niet Rood Roosendaal, de jongerenafdeling van SP. Op vrijdag 2 maart organiseren zij een Pre-electionparty in de On Stage aan de Markt in Roosendaal.

Het feest dat van 20.00 tot 24.00 duurt, is voor iedereen die de SP een warm hart toedraagt. Voor leden, sympathisanten en alle andere geïnteresseerden.

SParty

Naast de band: “Great band… bad drummer” met oud PSV-er Björn van der Doelen is er de mogelijkheid om te praten met verschillende Provinciale Staten kandidaten. Lijsttrekker Nico Heijmans opent de avond officieel. Daarna is er tijd voor een politiek café. Ook kan er met verschillende provinciale staten kandidaten gepraat worden tijdens het roosendaolS Proatje. Naast Nico Heijmans met kamerlid Hugo Polderman en met de jongste kandidaat op de Noord-Brabantse lijst van de SP, Wouter van der Staak.

Ook is er een standje waar geïnteresseerden informatie kunnen winnen. Kortom de perfecte gelegenheid voor alle mensen die nog twijfelen over op wie ze moeten stemmen.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier