h

SP leden de straat op over problematiek in de thuiszorg

18 maart 2008

SP leden de straat op over problematiek in de thuiszorg

Afgelopen zaterdagmiddag 15 maart jl. hebben leden van de SP Roosendaal in de Dr Braberstraat actie gevoerd over de problemen in de thuiszorg.
Met het winkelende publiek zijn gesprekken gevoerd over de problemen in de gezondheidszorg en de thuiszorg in het bijzonder.

Veel mensen hebben ervaring met de veranderingen in de thuiszorg in de directe omgeving en aan de hand van de gesprekken wordt het beeld bevestigd dat er vaak sprake is van achteruitgang in de zorg. Minder zorg en steeds wisselende hulpverleners zijn veel genoemde klachten.
Mensen zijn gewezen op de mogelijkheid om hun klachten kenbaar te maken dagelijks tussen 11.00 en 13.00 uur bij de klachtenlijn thuiszorg die de SP Roosendaal geopend heeft (06-23898701).
Naast de thuiszorg waren ook actuele Roosendaalse zaken vaak onderwerp van gesprek, zoals het visietraject Roosendaal 2025, Mariahove en de bouw van de Parkeergarage aan de Nieuwe Markt. Ook zijn nog een paar honderd NU kranten uitgedeeld. Al met al een geslaagde actie met prachtig weer.

Foto's volgen...

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier