h

ZO-krant huis aan huis bezorgd in de Kroeven (veel onvrede over balcourt plan van de gemeente)

11 mei 2008

ZO-krant huis aan huis bezorgd in de Kroeven (veel onvrede over balcourt plan van de gemeente)

Enkele enthousiaste leden van de SP Roosendaal hebben woensdag jl. de huis aan huis krant van de SP (de ZO-krant) rondgebracht in en deel van de wijk Kroeven.
De krant is bezorgd in de woningen in de buurt van het wijkcentrum De Wieken. Aan de bewoners is gevraagd wat zijn vinden van de ontwikkelingen in de wijk en de mogelijke komst van een balcourt (omheinde verlichte speelplaats) naast de Wieken.

Wij zijn geschrokken van de reacties van de direct omwonenden en overige wijkbewoners. Unaniem is men van mening dat de gemeente de bewoners niet serieus neemt bij de uitwerking van de plannen voor een balcourt en enkele bewoners hebben verteld dat ze geweigerd zijn bij een informatieavond over het balcourt begin april, omdat ze geen direct betrokken zouden zijn.
Op zich is de SP fractie voorstander voor het ontwikkelen van meer speelmogelijkheden voor de jeugd, maar hier lijkt toch het een en ander in de communicatiesfeer niet goed gegaan te zijn. Worden bewoners wel serieus genomen bij de ontwikkeling van plannen in de eigen wijk en vooraf gevraagd naar hun mening of worden ze slechts geïnformeerd over plannen zonder er verder bij betrokken te worden?
De SP fractie zal hier de wethouder over bevragen tijdens de commissie Samenleving van woensdag 14 mei a.s.
Ook nu weer is gebleken dat je de beste informatie krijgt als je de bewoners opzoekt en met ze praat over wat zij vinden van de ontwikkelingen in de eigen woonomgeving.
Volgende week woensdagavond (14 mei) wordt de ZO krant bezorgd in de binnenring van Langdonk Zuid

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier