h

SP tegen overbodige maatreglen JTC

15 november 2008

SP tegen overbodige maatreglen JTC

Op de raadsvergadering van 12 november heeft de SP besloten om tegen extra gezondheidsmaatregelen voor het toekomstige JTC te stemmen.
Het voorstel hield in dat er 2,4 miljoen gegeven moest worden voor extra gezondheidsmaatregelen bij het ZOK (zuidoost kwartier). Dit om er voor te zorgen dat de gezondheid van de kinderen niet in gevaar zou komen. De wethouder wilde verbeteringen aanbrengen en zei na een vraag van de SP zelfs dat deze maatregelen niet overbodig waren. Een meerderheid van de raad heeft met het voorstel ingestemd en dus zal er extra geld beschikbaar worden gesteld om gezondheidsmaatregelen te nemen.

Wij vinden het vreemd dat de wethouder deze maatregelen niet overbodig vond, immers, hij heeft zelf aangegeven dat er geen bedreigingen voor de gezondheid zijn, of zoals hij zelf zegt, de waarden vallen ver binnen de norm.

Wij hebben het idee dat de wethouder ons probeert te belazeren. Ofwel er zijn geen bedreigingen voor de gezondheid en dan is extra geld niet nodig, of er zijn wel bedreigingen voor de gezondheid, maar dan heeft de wethouder, zowel de vorige als de huidige, niet de waarheid verteld over de gezondheidsrisico’s in het ZOK. Wij vermoeden het laatste. Waarom zou hij anders beweren dat zoveel geld niet overbodig is?

Het ergste van alles is dat er juist voor het ZOK gekozen is omdat dit sneller en goedkoper was dan andere locaties. Goedkoper is het nu in ieder geval niet meer. De SP blijft dan ook bij haar mening dat een andere locatie beter geweest zou zijn.

Kjell Hiep

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier