h

SP organiseert voor tweede keer actie voor de Voedselbank

17 december 2008

SP organiseert voor tweede keer actie voor de Voedselbank

Na de geslaagde actie van vorig jaar organiseert de SP afdeling Roosendaal dit jaar weer een actie om voor de deelnemers van de voedselbank een “kerstpakket”samen te stellen.
Het blijft een sociale schande dat er in een rijk land als Nederland inmiddels meer dan 100 voedselbanken zijn en ondanks de belofte van de PvdA voor de 2e kamer verkiezingen van 2006 dat de voedselbanken overbodig moeten worden, komen er nog steeds voedselbanken bij.
Dit mogen we niet accepteren en omdat duidelijk te maken voert de SP Roosendaal deze actie. Het uiteindelijke doel blijft dat we geen Voedselbanken meer nodig hebben.actie voedselbank 2007
We zijn blij dat er deze weken veel aandacht is voor het fenomeen Voedselbanken en willen op deze manier ook onze bijdrage leveren onder het motto: “De voedselbanken Nederland uit, te beginnen met Roosendaal”.

Op zaterdag 20 december zal de SP Roosendaal in 3 supermarkten in Roosendaal aanwezig zijn om de klanten te vragen om 1 extra artikel te kopen en dit te doneren aan de Voedselbank, zodat voor de omstreeks 300 klanten van de voedselbank “tussen wal en schip” een kerstpakket samengesteld kan worden.

We zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur aanwezig in: AH Tolbergcentrum, AH Roselaar en AH Beethovenlaan.
Tineke claessens tijdens de voedselbank actie 2007

Namens de SP Roosendaal
Tineke Claessens

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier