h

vraag SP over oplevering 4e kunstgrasveld van De Pelikaan

11 augustus 2009

vraag SP over oplevering 4e kunstgrasveld van De Pelikaan

24 uurs vraag SP fractie

Onderwerp: Oplevering 4e kunstgrasveld van De Pelikaan

Tot onze grote verbazing is een brief van 10 juli 2009 van RMHC De Pelikaan aan het college pas op 5 augustus jl. op de lijst ingezonden brieven geplaatst. Hierdoor hebben we nu pas kennis kunnen nemen van de inhoud van de brief, die verontrustend te noemen is. Er bestaat kennelijk een kans dat De Pelikaan in het komende seizoen nog geen gebruik kan maken van het 4e kunstgrasveld.
Wethouder Van Griensven heeft alles op alles gezet en kosten nog moeite gespaard om de besluitvorming rond de sportcarrousel door de gemeenteraad te loodsen.
Een verzoek van de SP fractie om in een extra commissievergadering de nieuwe cijfers van het aanvullende onderzoek te bespreken werd in de wind geslagen, want besluitvorming in de raad van 16 april was absoluut noodzakelijk om op 1 juni de spa in de grond te steken om in het nieuwe seizoen (2009-2010) gebruikt te kunnen maken van de nieuw aan te leggen velden.

De SP fractie heeft de volgende vragen:
ol>
1. wordt het 4e kunstgrasveld van De Pelikaan in gebruik genomen in september 2009? Zo nee, waarom niet?

Voor het overige zijn we natuurlijk ook geïnteresseerd in de beantwoording van de vragen in de boven genoemde brief, maar die zien we gaarne separaat aan deze
24 uurs vraag tegemoet.

Namens de SP fractie,

Peter den Hartog

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier