h

SP Roosendaal kiest voor vernieuwing van gemeenteraadsfractie

28 november 2009

SP Roosendaal kiest voor vernieuwing van gemeenteraadsfractie

De ledenvergadering van de SP Roosendaal heeft de voordracht van het bestuur voor de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen overgenomen en heeft daarmee gekozen voor een forse vernieuwing.
De huidige fractie voorzitter Peter den Hartog is als lijsttrekker gekozen en is daarmee ook de beoogd nieuwe fractievoorzitter. Maar verder op de lijst wordt nadrukkelijk voor vernieuwing gekozen.
De ledenvergadering plaatst Ada Oudhof op 2, Bernd Missal op drie, Kees Franken op vier, Corné van Poppel op 5 en Laila el Mousaoudi Didi op 6.
De huidige raadsleden Tineke Claessens en Kjell Hiep staan op de plaatsen 9 en 10.
Door het vertrek van Hugo Polderman naar de 2e kamer verdween veel kennis en ervaring uit de raadsfractie die onvoldoende opgevangen is door de huidige fractie. Met deze vernieuwing wil de SP Roosendaal meer power in de raadsfractie brengen.

Het motto van de SP is altijd “geen fractie zonder actie”, waarmee uitgedrukt wordt dat de SP haar activiteiten niet alleen binnen het parlementaire werk wil zien, maar ook daarbuiten. Maar om de acties van buiten de gemeenteraad ook een goede vertaling te kunnen geven moeten we een sterkere gemeenteraadsfractie hebben. Met de nu voorgedragen lijst en daarop deze eerste zes hoopt de SP die beoogde versterking te bereiken. Peter den Hartog is projectleider reorganisatie reinigingsbedrijf van de gemeente Rotterdam, Ada Oudhof heeft een achtergrond in de jeugdhulpverlening, Bernd Missal werkt bij Prorail, Kees Franken is programmeur, Corné van Poppel werkt in de gezondheidszorg en is de huidige afdelingsvoorzitter en Laila el Mousaoudi Didi werkt in de gezondheidszorg en is met haar 26 jaar de jongste kandidaat.
Als lijstduwer zal oud raadslid Hugo Polderman fungeren.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier