h

SP verwelkomt kampioen doorwerken

15 november 2009

SP verwelkomt kampioen doorwerken

Net als vele honderden Roosendalers heeft ook de SP zaterdag 14 november j.l. Sinterklaas begroet tijdens zijn rondrit door Roosendaal.
Hierbij is met een knipoog aandacht gevraagd voor de problematiek van de AOW leeftijd, waarbij de SP van mening is en blijft dat deze op 65 moet blijven. Sinterklaas kun je dan ook zien als echte ‘kampioen doorwerken na je 65e’. De SP is van mening dat je wel langer door mág werken, maar dat je niet gekort moet worden als je met 65 jaar wil stoppen met werken.

Met de leus “werken na mijn 65e, ik ben toch zeker Sinterklaas niet” werd een brug geslagen naar de actualiteiten van afgelopen week (debat in de kamer + intocht Sint Nicolaas).
De aanwezigheid van de SP werd door velen gewaardeerd en er werden spontaan handtekeningen gezet om steun te verklaren voor het niet verhogen van de AOW-leeftijd. Zelfs uit onverwachte hoek werd er steun gegeven voor de actie.
Dinsdag 17 november a.s. zal de SP tussen 7.00 en 9.00 uur weer samen met de FNV bij het station staan om mensen op te roepen zaterdag 21 november a.s. mee te gaan naar de Coolsingel in Rotterdam om daar samen actie te voeren voor behoud van de AOW-leeftijd op 65 jaar.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier