h

SP zaterdag op de markt.

3 september 2010

SP zaterdag op de markt.

Niet alleen in de verkiezingscampagne maar altijd is de SP geïnteresseerd in de mening en opvattingen van de bevolking. Daarom staat de SP regelmatig met haar mobile standje in de stad. Zo ook aanstaande zaterdag van half 2 tot een uur of vier op de Nieuwe Markt in Roosendaal.
De plaatselijke SP afdeling heeft het voornemen om elke eerste zaterdag van de maand present te zijn op deze locatie in de stad. We willen niet alleen ons gezicht laten zien als er verkiezingen zijn om de mensen op te roepen op ons te stemmen maar zijn steeds benieuwd naar hoe men denkt over de politieke ontwikkelingen in de stad en in het land.

En nu het er in “Den Haag” zo omspant of er een rechtse regering gevormd gaat worden, willen we horen wat de Roosendalers daar van vinden.
De centrale vraag is: Hoe gaan we uit de crisis komen en wie moet er uiteindelijk de crisis gaan betalen? Het VVD-CDA-PVV kabinet dat nu in de maak is, zal de rekening leggen bij de gewone man. Dat is niet de richting die de SP op wil. Wij willen dat degenen die de afgelopen jaren het meest hebben geprofiteerd, nu ook het meeste moeten bijdragen. Een bankbelasting bijvoorbeeld zodat de banken beginnen met het terugbetalen aan de samenleving, zou er om te beginnen moeten komen.
Over deze en andere onderwerpen als het nieuwe stadskantoor enz., gaan we graag in gesprek met het Roosendaalse publiek: Nieuwe Markt half 2 tot 4 uur.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier