h

De fractie in actie

10 april 2011

De fractie in actie

Op zaterdag 9 april kwam de SP-fractie in actie tijdens een klusdag in Wouwse Plantage. Alle raadsleden waren hiertoe uitgenodigd door de bewoners, om hun dorp te leren kennen. In de aanloop naar de klusdag bleek al dat de animo om de handen uit de mouwen te steken heel gering was. Uiteindelijk waren Corné van Poppel en Bernd Missal van de SP de enige raadsleden die de bewoners van Pindorp een handje toestaken.
Zij kregen wel onverwachte steun vanuit Roosendaal, door het hoofd van de griffie en de wijkmanager, waarvoor hulde. De beschamend lage opkomst aan raadsleden werd enigszins goedgemaakt door het grote aantal deelnemers uit het dorp zelf.
Na een kopje koffie en een indeling in verschillende klusgroepen ging iedereen aan de slag met schilderen en vuilnis rapen. Geholpen door het prachtige weer en de gezellige sfeer vloog de tijd voorbij. Om een uur of twaalf kwamen de klussers weer bijeen in het dorpshuis De Spil voor een uitstekend verzorgde lunch. Men vond het wel jammer dat een aantal klussen noodgedwongen bleven liggen, een gemiste kans, zowel voor het dorp als voor de gemeenteraad.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier