h

SP enquêteert mensen met een uitkering van Sociale Dienst en UWV.

22 april 2013

SP enquêteert mensen met een uitkering van Sociale Dienst en UWV.

De SP afdeling Roosendaal is momenteel bezig met een enquête naar ervaringen en meningen over de dienstverlening van de Sociale dienst en het UWV in Roosendaal. Vrijwilligers van de SP staan de komende maanden (april, mei en juni ) op dinsdag en donderdag bij “Het Werkplein” aan de Dunantstraat 80 om de mensen naar hun mening te vragen.

De SP houdt deze enquête omdat ze weleens van de cliënten zelf wil horen hoe hun ervaringen zijn. Regelmatig trekt de partij bij de verantwoordelijke wethouder aan de bel voor informatie maar de directe eigen ervaringen en meningen van de cliënten zelf komen dan niet goed naar boven. Aan de andere kant vangt de Hulp en Informatie Dienst van de SP regelmatig signalen op dat niet alles even vlekkeloos verloopt. Daarom doet de partij nu systematischer onderzoek bij de mensen zelf en willen wij nu weleens de mening van betrokkenen zelf horen. Tenslotte gaat het om de cliënten!

Door de financiële en economische crisis krijgen steeds meer mensen te maken met een uitkering. Inmiddels zijn dat er totaal in Roosendaal meer dan 3.000! De regels waar de mensen mee te maken hebben zijn ingewikkeld en ze veranderen ook nog eens regelmatig. Omdat op het Werkplein zowel de cliënten van de Sociale dienst als die van het UWV komen zijn er voor beide groepen verschillende vragenlijsten. Hoe er met de mensen wordt omgegaan is het belangrijkste wat de SP met haar onderzoek wil achterhalen. De enquête kan ter plaatse ingevuld worden bij onze vrijwilligers. Daarnaast is het mogelijk een papieren versie mee naar huis te nemen en later in te leveren. Voor de mensen die graag digitaal te werk gaan, op www.roosendaal.sp.nl vind u tevens een mogelijkheid om de enquête op uw eigen tempo door te nemen en in te vullen.

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier