h

SP Roosendaal op bezoek in wijk Westrand

26 april 2016

SP Roosendaal op bezoek in wijk Westrand

Foto: Frans Konings

De SP Roosendaal bracht vrijdag 22 april een bezoek aan het Huis van de Westrand. Tijdens dit bezoek in het wijkcentrum werden enkele leden van de SP fractie en bestuur geïnformeerd over de activiteiten die ontplooid worden door vrijwilligers en professionals.

In het Huis van de Westrand vinden allerlei activiteiten plaats gericht op de bestrijding van armoede en eenzaamheid, maar ook voor gezellig samenkomen van bewoners in de wijk. Een restaurant, Social Club, wijklunch en huisbezoeken: er gebeurt van alles in deze spil van de wijk Westrand. Daarnaast kunnen mensen onder andere terecht voor maatschappelijk werk, de wijkzuster, de wijkagent, de wijkmanager of de huismeester van AlleeWonen.

Deze activiteiten zijn alleen mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. De ondersteuning door de aanwezige professionals is een randvoorwaarde voor het goed functioneren van het wijkcentrum.

De wijk als spil in een samenleving waar mensen echt met elkaar leven, is één van de kernpunten van de SP. Het Huis van de Westrand levert hier een mooie bijdrage aan.

Reacties

Dag, wil lid worden . Hoe werkt dit bij de SP? Wat zijn de bijdragen?
Ben in eerder (2010) lid van de pvda gemeenteraad fractie als woordvoerder sociale zaken (WMO) in de gemeenteraad.
Kan me op dit moment niet meer vinden in de pvda standpunten in het sociale domein. Graag contact indien de SP interesse heeft in mijn deelname

Reactie toevoegen

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier