h

#SPindebuurt: aftrap buurtencampagne

3 juni 2017

#SPindebuurt: aftrap buurtencampagne

Foto: SP

De SP Roosendaal trapte vandaag de SP Buurtencampagne af in de Burgerhout. Een campagne waarbij we met SP'ers uit heel Nederland zoveel mogelijk mensen gaan spreken in en over hun buurt. Over wat er mooi en goed is aan hun buurt, maar ook over wat er beter kan. 

Veel bewoners gingen graag het gesprek aan en vertelden over hun liefde voor de buurt. Dat zij er prettig wonen en de huizen in goede staat zijn. Ook vertelden zij dat er bepaalde dingen waren waar zij zich toch aan stoorden, onder andere zwerfafval in de straten. Interessante informatie voor ons als SP.

De SP Roosendaal vindt het belangrijk om met mensen in gesprek te gaan, zodat we weten wat er speelt in de buurten. De komende tijd gaat de SP Roosendaal voor de buurtencampagne daarom meerdere buurten bezoeken. Wilt u iets kwijt over uw buurt? Laat het ons dan weten via roosendaal@sp.nl  

Reactie toevoegen

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier