h

Afscheid SP-fractie

29 maart 2018

Afscheid SP-fractie

Foto: SP

Gisterenavond werd afscheid genomen van onze raadsleden in de gemeenteraad van Roosendaal. Helaas kon Marcel er niet bij zijn wegens revalidatie. Marion is opnieuw gekozen en zal onze fractie de komende vier jaar blijven versterken. Mike, Marion, Bernd, Ada en Marcel, wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle inzet en strijdbaarheid de afgelopen jaren. Jullie deden dit niet voor jezelf, maar voor alle inwoners van onze gemeente. Om Roosendaal en onze dorpen socialer en mooier te maken. En dankzij jullie is dat ook gelukt! Marion gaat nog even door en neemt de kennis en kracht mee naar onze nieuwe fractie.

Vanavond wordt onze nieuwe fractie beëdigd vanaf 19.30 in De Suite, Burgerhoutsestraat 23 in Roosendaal.

Reactie toevoegen

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier