h

Afscheid SP-wethouder Corné van Poppel

11 juni 2018

Afscheid SP-wethouder Corné van Poppel

Foto: SP

Op 17 mei heeft Corné van Poppel als wethouder afscheid genomen van de gemeenteraad en op 23 mei was zijn afscheid van de gemeente Roosendaal in De Kring. 

Corné werd door Burgermeester Niederer in het zonnetje gezet met bloemen, een leeg schilderij wat hij naar eigen smaak en inzicht door een kunstenaar kan laten invullen en een toespraak met mooie woorden over zijn periode als wethouder. De burgermeester benadrukte nogmaals dat Corné een zware portefeuille kreeg waarbij hij Corné complimenteerde met de manier waarop hij deze oppikte. Corné gaf aan dat hij het gevoel had gehad op een voortrazende trein te zijn gesprongen, wat wel heel leerzaam was, maar ook heel intensief. Het is dan ook een bijzonder mooie prestatie van Corné om die rijdende trein op de rail te hebben gehouden, aldus sprak de burgermeester zijn waardering uit.

Op de ledenbijeenkomst van 20 april hebben wij afscheid genomen van Corné en de raadsleden Ada, Bernd en Mike, waarbij zij in het zonnetje zijn gezet. Bij de afscheidsreceptie in De Kring is Corné namens de SP nog eens bedankt met een biergeschenk Blond Roosje. En wij willen hem nogmaals bedanken voor zijn enorme inzet namens onze partij!

Inmiddels is de nieuwe raadsfractie gestart. De eerste schriftelijke vragen over zorg en HBH+ zijn ingediend en beantwoord. Dit zal nog vervolgd worden. Er is het woord gevoerd over Beschermd wonen, buurthuizen en armoedebeleid. U kunt dit terug zien op de website van de gemeente Roosendaal bij uitzendingen gemeenteraad. U kunt natuurlijk ook zelf komen kijken naar de altijd openbare raadsvergaderingen, die tijdelijk in De Suite plaats vinden vanwege een defecte lift in het raadshuis. Als u op de hoogte wenst te zijn van wat zich afspeelt in de gemeenteraad, dan kunt u zich abonneren op de dagmail. Dat kan via de website van de gemeente.

Reactie toevoegen

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier