h

Arbeidsmigranten zijn vaak te afhankelijk van arbeidsbureau

29 november 2020

Arbeidsmigranten zijn vaak te afhankelijk van arbeidsbureau

Foto: SP

ROOSENDAAL - Arbeidsmigranten zijn vaak veel te afhankelijk van hun werkgever. Die geeft ze niet alleen werk, maar ook vaak onderdak, vervoer en vertier. Als de arbeidsmigrant zijn baan verliest, is hij dikwijls alles kwijt. De gemeenteraad van Roosendaal vindt dat niet acceptabel en gaat er bij het kabinet op aandringen om de arbeids- en huurcontracten te ontkoppelen. Lees het volledige nieuwsbericht op de website van BN de Stem.

Reactie toevoegen

Vul hierboven uw contactgegevens in. We gebruiken deze gegevens om persoonlijk contact met u op te kunnen nemen.
Meer informatie staat in ons 
privacy reglement

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier