h

Mobiliteit

29 februari 2020

Verkeerssituatie Onyxdijk, Flintdijk en Dijkrand op mobiliteitsagenda 2020-2024

Foto: SP

In januari werd een motie van SP Roosendaal aangenomen over de verkeerssituatie van de Onyxdijk, Flintdijk en Dijkrand. De smalle weg, in combinatie met te snel rijdende auto's en landbouwvoertuigen en fout geparkeerde auto's, zorgt voor bezorgde bewoners in die straten. Dankzij deze motie zorgen we ervoor dat de Gemeente Roosendaal bij de mobiliteitsagenda aandacht moet besteden aan deze situatie en de bezorgdheid van haar bewoners.

Lees verder
18 januari 2020

Eindelijk aandacht voor de verkeerssituatie van de Onyxdijk, Flintdijk en Dijkrand!

Foto: SP

Tijdens de raadsvergadering op 16 januari 2020 is de motie van SP Roosendaal aangenomen, wat moet resulteren in een verbetering van de verkeerssituatie op de Onyxdijk, Flintdijk en Dijkrand.

Lees verder
18 februari 2019

SP wil knelpuntenfonds spoorwegen

Foto: SP

Afgelopen zaterdag 16 februari bracht een delegatie van de Noord-Brabantse statenfractie een werkbezoek aan de Roosendaalse wijk Tolberg, onder leiding van Willemieke Arts (Mobiliteit en Natuur). Ze kwamen kijken en luisteren naar de problemen rondom de ontsluiting van de wijk Tolberg. Klik hier om het verslag van SP Noord Brabant te lezen.

Lees verder
3 februari 2019

Bijna 50 overtredingen bij snelheidscontrole President Kennedylaan

Foto: SP

Maandag 28 februari vond er op de President Kennedylaan een snelheidscontrole plaats naar aanleiding van de vele klachten over de snelheid. 
Niet voor niets voerde SP Roosendaal al op 22 december 2017 actie voor een betere verkeersveiligheid in De Kroeven. Dat de President Kennedylaan geen racebaan is, lijkt nu eindelijk ook de aandacht van de gemeente te hebben.

Lees verder

 

Volg SP Roosendaal

U bent hier