h

Wonen

16 februari 2010

SP wil dat kwaliteit speelgelegenheden voor kinderen behouden blijft

De SP maakt zich zorgen over de kwaliteit van de speelgelegenheden voor kinderen in Roosendaal. In ons verkiezingsprogramma besteden we hier in de paragraaf 2.7 over wijken en dorpen en kinderen ook aandacht aan en pleiten we voor meer en betere speelgelegenheden voor kinderen.

Lees verder
8 februari 2010

SP stelt vragen aan college over Bewonersenquête 2009 en eenzijdige “goed nieuwsshow” in de Roosendaalse Bode

De SP fractie is niet te spreken over de wijze waarop het college de Bewonersenquête 2009 presenteert en in de maand februari de Roosendaalse Bode gebruikt om louter hoogtepunten te presenteren van de collegeperiode. Op kosten van de Burger wordt hiermee op een “goedkope” manier campagne gevoerd voor de huidige coalitiepartijen.

Lees verder
12 januari 2010

24uursvraag Bredaseweg 77

De SP fractie heeft vragen gesteld aan het college naar aanleiding van een artikel in BN/deStem over de bouw van een appartementencomplex aan de Philipslaan.
Het lijkt erop dat de gemeente onvoldoende gecommuniceerd heeft met de bewoners wardoor ze ernstig in hun belangen geschaad zijn. Ook houdt de gemeente zich niet aan de eigen regels om bij dit soort bouwprojecten voldoende compensatie biedt voor parkeergelegenheid.

Lees verder

Volg SP Roosendaal

U bent hier